Can't find P3D v3

The official support forum for EditVoicepack

Can't find P3D v3

Postby errandy » Sat Aug 27, 2016 4:48 am

I am using Edit Voice Pack XL, which I was using for FSX (steam) and P3D v2. I installed P3D v3, removed P3D v2, and now the voice pack recognizes FSX-SE, it just doesn't want to find P3D v3. Any suggestions?
errandy
Ny Bruger
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 27, 2016 4:34 am

Re: Can't find P3D v3

Postby Lars » Sat Aug 27, 2016 5:49 pm

Did you try adding it manually?

  • Run "Update Flight Simulator with new ATC capabilities" from the main menu of EditVoicepack
  • Make sure "Change Settings" is checked on the first page in the wizard
  • Press the button "Add Flight Simulator installation"
  • Browse to your P3D installation and select Prepar3d.exe
  • Select Open

If it still does not work, what exactly happens?
Can you find Prepar3d.exe? Do you get an error message when you select "Open"?
Lars
FSOnline
 
Posts: 1937
Joined: Sun Mar 04, 2007 11:06 am
Location: Amsterdam

Re: Can't find P3D v3

Postby errandy » Sun Aug 28, 2016 2:58 am

found it thanks a bunch. The "add Simulator" button did not show up when I first opened it. Perhaps the computer needed to reboot before showing that page. Anyway, I'm very happy now. thanks again.
errandy
Ny Bruger
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 27, 2016 4:34 am


Return to EditVoicepack Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron