Kategorier
Blog

Firmajulefrokost escaperoom

Hvis du skal have en sjov december med spænding og teambuilding. Så kan du med held kombinere en julefrokost med en tur i escaperoom. Det er nemlig både spænding og leg, teambuilding og virkelig noget I alle kan tale om når I skal spise sammen bagefter.

Der er ikke så mange escaperooms i København. Så du skal være ude i god tid, hvis du vil have en anderledes julefrokost med spænding, så er det om booke i god tid.

Superevent – en nem løsning

Superevent har breakoutroom, der ligger centralt. Her er tre forskellige temaer, som er fordelt på 10 rum og plads til helt op til 148 deltagere. Der er altså nok plads til selv den store afdeling. Det er en fin kombination af escaperooms og escape games. Det er samarbejd eller dø.

Du kan finde disse muligheder hos Superevent escaperooms

  • Bomb in a box
  • Basement 13
  • Junglemysteriet
  • Tidsmaskinen
  • Black Magic og Extreme black magic

Du kan læse meget mere om dem her.

Escaperoom teambuilding

Der er ingen tvivl om at escaperoom er underholdning. Men det er også teambuilding og udvikling af medarbejdere. For her skal alle kompetencer i spil – i samarbejde. Alle er vigtige og kan bidrage. Det er teamwork og kreativitet, der bliver sat i scene. De lærer om hinandens nye sider på den bedste måde. Der er nemlig ikke noget mere udviklende for medarbejdere end at kombinere kreativitet og samarbejde under en stram deadline.

Mødelokaler i nærheden

Med en central placering i København ved Amaliegade 32, så kommer I næsten ikke tættere på centrum og kan kombinere både mad og andre aktiviteter til alle tiders julefrokost. Der er også fine mødelokaler, så I kan lave en pakkeløsning, der lige passer jer. Mødelokalerne er lige ved siden af. De har det der skal bruges, når I skal puste ud og evaluere indsatsen og måske lige friske op med lidt forplejning. God fornøjelse med jeres julefrokost.