Kategorier
Uncategorised

Hyggelige brætspil til familie og venner

Savner du noget at underholde dig med i weekenderne? Der findes heldigvis masser af nye brætspil på markedet. De sidste 20 år har udviklingen virkelig taget til, så spillene i dag er innovative, sjove og ikke mindst opslugende underholdende. Læs videre og find ud af, hvordan du kan finde det rette spil til både dig og din familie.  

Det er ikke altid nemt at finde på, hvad man dog skal bruge sin fritid til. Nogle vælger at arbejde videre, når de endelig har fri. Men man skal dog huske at lade hovedet få en pause fra pligter og alle mulige andre gøremål. Her er brætspil en fantastisk mulighed for at koble af og komme tæt på både familie og venner. 

Find din favorit 

Dagene med Ludo og Matador er for længst forbi. Det er ikke, fordi de spil er blevet dårligere med årene, der findes i dag så mange på markedet, at det er på tide at prøve noget nyt.  

Har du venner på besøg til et glas vin? Så kan det være, du skal invitere dem på et spil Viticulture, mens I er i gang. Det er simpelthen et spil, der handler om vin. Og jo flere I er med, jo bedre er det. I følger sæsonerne, sår og høster markerne, indtil man til sidst kan brygge sin vin og sætte til salg. Og så længe der er vin på bordet, gør det ikke så meget, hvem der vinder og hvem der taber.  

Hvis du er lidt mere til science fiction, kunne du invitere dine større børn på et spil Terraforming Mars. Her skal I konkurrere om, hvem der hurtigst kan kolonisere Mars og gøre det beboelig. Det er et spil, der strækker sig over hundredvis af år. Heldigvis ikke i virkeligheden, men det kan godt tage 3-4 timer for et spil, så find slikposen frem og sæt hele aftenen af til dette spil. 

Når alle er gået hjem eller lagt i seng 

Når det hele er overstået, og du gerne vil have lidt tid for dig selv, kan du jo snildt tage telefonen frem. Spil jackpot og se, hvad dine muligheder er for at vinde den helt store gevinst. På mobilen kan du finde dit yndlingsspil, og måske det er tid til, at du har heldet med dig. 

Det er en strålende måde at koble helt af efter en aften i andres selskab. Blot husk ikke at spille for mere, end du har råd til, så er du godt kørende.