Kategorier
Blog

Julefrokost utroskab nej tak

Det optager rigtigt mange om deres partner kunne finde på at danse lidt for tæt, kysse eller måske endda gå hele vejen. I virkeligheden er det dumt, for det er faktisk hele året at man skal være på vagt – og ikke bare denne ene aften. Der er også I kan gøre inden – og en god anledning til at tale om jeres parforhold.

Der er mange der tror at det er til julefrokosten at din partner er utro. Det kan tit gøre det der skulle være en sjov aften for den ene og en stille aften for den anden til en stressende affære. Derfor er det godt at gøre op med nogle myter.

En tæt intim dans – utroskab eller et øjebliks livsglæde?

Ikke mere utro til julefrokost

Der er nemlig hverken mere eller mindre utroskab til en julefrokost end i dagligdagen – og ellers på job og til fester. Det handler nemlig ikke om julefrokosten – det handler om parforholdet. Hvis jeres forhold er godt – med god kommunikation, tillid og overskud. Så er sandsynligheden for at din partner er utro – ekstrem lille. Der er nogle der elsker den spænding – og de typer vil altid være utro. Så der handler det om ikke at være i forhold sammen – medmindre du selv godt kan lide et sidespring – og begge parter er indforstået med det.

Sjov til julefesten

Men der bliver gået til den til en julefrokost. Så hvad r utroskab. Der er mange der mener bare tanken om en anden er utroskab – og i den anden ende er der dem som mener man godt kan danse, flirte, kysse. De fleste mener dog at grænsen går ved sex. Her er det vigtigt at have talt om inden hvad der betyder noget for jer. Det er vigtigt at I kan være åbne med had I tænker – ellers går det alligevel galt hvis I forsøger at gætte på hvad den anden tænker.

Et par gode råd

  • Lad være med at drikke dig for fuld – drik vand mellem hver drink.
  • Lav gode sjove ting sammen som par inden festen
  • Vis at I prioriterer hinanden

Så er det ellers bare at sige – FEST LØS og husk at nyde festen. Et sidste godt råd. Husk at rose arrangørerne – det har puklet mange timer forinden.