Kategorier
annonce

Husk disse ting til julefrokosten

Uanset om man taler private eller firmajulefrokoster, så har de det med at blive en lille smule vilde. Snaps blandet med lidt for udadvendte mennesker kan være en farlig kombination der omdanner julefrokosten til en fest der kan blive svær at styre. Så inden du tager afsted hjemmefra, bør du sikre dig at håret sidder som det skal og at telefonen er beskyttet mod potentielle uheld.

Julefrokoster er hyggelige og en fantastisk måde at samle familie eller kolleger på i den mørke tid. Men mens nogle julefrokoster holder den hyggelige og rolige stemning hele vejen igennem, så er der andre der har det med at gå en smule over gevind.

Gem elektronikken væk

Hvis du har på fornemmelsen at julefrokosten kommer til at få et nøk op i stemningen og folk vil forvandle kontoret eller dit stuegulv om til et dansegulv, så er det en god idé at gemme computere, telefonere og andet dyrt elektronik væk inden gæsterne ankommer.

Du vil for eksempel nødigt have at din dyre iPhone bliver skubbet ned fra et bord og knækker skærmen eller nogen kommer til at sætte sig på den. Skærmbeskyttelse iPhone X/Xs/11 Pro er derfor eksempelvis en fornuftig investering i din dyre telefon.

Hold fast på håret

Vilde fester har det med at få håret til at se anderledes ud til slut sammenlignet med starten af festen. Så udover at holde styr på alle dyre sager og elektronik du eventuelt har med til festen, så er det en god idé at bruge lidt hairspray i håret for at se skarp ud hele festen igennem.

En god hairspray – en moderigtig hat er også en mulighed for at skjule håret – kan få din frisure til at se skarp ud på trods af blæst, dans eller utallige krammere fra mennesker der har tendens til at stikke hænderene i dit hår.